Bausch & Lomb Soflens Natural Colors 2 Μηνιαίοι Έγχρωμοι Φακοί Επαφής Υδρογέλης

Original price was: €28,00.Η τρέχουσα τιμή είναι: €25,00.

SofLens Natural Colors (2 έγχρωμοι μηνιαίοι φακοί)

Οι έγχρωμοι φακοί επαφής SofLens Natural Colors από τους ειδικούς Bausch + Lomb, είναι μηνιαίοι φακοί που δίνουν στο χρώμα των ματιών σας για μια έντονη εμφάνιση. Οι έγχρωμοι φακοί είναι ιδανικοί για άτομα που τους αρέσει να πειραματίζονται με διαφορετικές αποχρώσεις ματιών, αλλά είναι επίσης ιδανικοί για άτομα που θέλουν ένα διαφορετικό χρώμα ματιών. Οι έγχρωμοι φακοί φαίνονται πολύ φυσικοί, αλλά μπορούν να αλλάξουν σε μεγάλο βαθμό την εμφάνισή σας ανάλογα με το χρώμα των ματιών σας.

Compare
Κωδικός προϊόντος: BS-Color Κατηγορίες: , Ετικέτα:

Περιγραφή

Φακοί με φυσικά χρώματα

Οι έγχρωμοι μηνιαίοι φακοί διατίθενται σε 10 χρώματα: Amazon, Aquamarine, Dark hazel, Emerald, India, Indigo, Jade, Pacific, Platinum, Topaz. Με αποχρώσεις μοβ, πράσινου, μπλε, καφέ και γκρι, μπορείτε να δημιουργήσετε οποιοδήποτε επιθυμητό χρώμα ματιών θέλετε. Μπορείτε να φοράτε τους μηνιαίους φακούς καθημερινά για ένα μήνα χωρίς να τους αντικαθιστάτε. Οι φακοί είναι επίσης ιδανικοί για βραδινή έξοδο ή πάρτι.

 

Προηγμένο υλικό

Οι φακοί της Bausch + Lomb είναι κατασκευασμένοι από Polymacon και προσφέρουν βέλτιστο επίπεδο άνεσης και αίσθηση ασφάλειας. Τα μάτια θα είναι απαλλαγμένα από ερεθισμούς όλη την ημέρα. Μπορείτε να φοράτε τους μηνιαίους φακούς για 30 ημέρες χωρίς ερεθισμό, εφόσον τους καθαρίζετε κάθε βράδυ και τους αποθηκεύετε σε διάλυμα φακών επαφής.

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος 0,100 kg
Διαστάσεις 10 × 5 × 2 cm
color

, , , , , , , , ,

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “Bausch & Lomb Soflens Natural Colors 2 Μηνιαίοι Έγχρωμοι Φακοί Επαφής Υδρογέλης”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μπορεί επίσης να σας αρέσει…